Moja tiha snaga je jednostavno **podrška. **

Mislim da sam oduvijek bio osoba koja podržava druge, ali najviše sam o podršci naučio od svoje starije sestre koja je oduvijek bila tu tijekom odrastanja, prava podrška i u dobrim i u lošim trenucima. Podrška se iskazuje na čitav niz načina, svakodnevnim malim stvarima, razumijevanjem, uvažavanjem drugih, lijepim riječima koje govorimo drugima. Kroz djetinjstvo sam uvijek u sebi osjećao određenu sigurnost da će sve biti u redu što god se dogodilo, i kada bih upadao u nevolje, i kada bih bio nesiguran, i kada bih postigao neki uspjeh.

Često sam se pitao odakle dolazi ta sigurnost, no sada mi je jasno da je to posljedica podrške koju sam imao od sestre i bližnjih. Podrška drugima na kraju dana donosi mi radost i snagu koje me svakodnevno pokreću jer ne kaže se uzalud „Sretniji je onaj koji daruje“. Ja sam najsretniji kada su ljudi oko mene sretni, a upravo je podrška silno važna za ostvarivanje sreće. Ivan

Podrška je jedan od elemenata tihe snage. Baš kao što voda podržava i njeguje život u sebi i oko sebe, ne tražeći ništa zauzvrat. Budi kao voda. Budi kao Kala.